Sveikata – tai didžiausias mūsų turtas

Šilalės sporto ir laisvalaikio centre, kurį administruoja Šilalės sporto mokykla, Jūsų laukia pirčių bei vandens pramogų paslaugos. Galėsite mėgautis keturių takų 25 m plaukimo baseinu bei pasikaitinti trijose skirtingose pirtyse (rusiškoje, suomiškoje (saunoje), ir garinėje). Dar didesnis atsipalaidavimas ir relaksacija Jus užplūs, kai patirsite masažinio baseino, masažuojančių povandeninių geizerių, upės, sūkurinės vonios  bei vandens kaskados teikiamus malonumus.

Norintiems pagerinti savo sveikatos būklę siūlome įvairiausių paslaugų spektrą, skirtą nuo kūdikių iki senjorų. Baseine vyks kūdikių plukdymo užsiėmimai,  kurie skatina mažylius greičiau augti ir vystytis, stiprina kūdikių raumenis, todėl jie pradeda anksčiau sėdėti, stovėti, vaikščioti, būna aktyvesni už savo neplaukiojančius bendraamžius.

Atliksime korekcines mankštas vaikams, kurie turi netaisyklingą, ydingą laikyseną, kreivą stuburą, skoliozę bei yra patyrę įvairių traumų. Juk sveikas vaikas – tai visų tėvų svajonė! Šie užsiėmimai leis Jums pasijusti laimingesniems, linksmesniems, gražesniems, veržlesniems.

Šilalės sporto ir laisvalaikio centro administracija informuoja, kad rugsėjo 30 d. baigiasi registracija į vaikų mokymo plaukti pamokas grupėje. Į kitas centro vykdomas programas registracija vyks pastoviai.

Laukiame Jūsų Šilalės sporto ir laisvalaikio centre pramogauti, ilsėtis ar tobulinti savo kūną. Juk sveikata – tai didžiausias mūsų turtas.

 

Šilalės sporto mokykla