Duotas startas krepšinio pirmenybėms

2015 m. sausio 29 d. sporto mokykloje vyko 2015 metų Šilalės rajono krepšinio pirmenybių nuostatų svarstymas. Šiemet pirmenybėse pareiškė norą dalyvauti 10 komandų, kurios pagal praeitų metų rezultatus suskirstytos į dvi lygas. Šiemet pirmenybėse nebepamatysime ŠILO ir SENJORŲ komandų, taip pat atsirado ir viena komanda naujokė – Laukuvos „Moksleivis“. Komandos lygose žais vieną ratą, po to I-IV vietas užėmusios komandos žais dėl lygų nugalėtojų vardo. II lygos nugalėtojas kitą sezoną pereis žaisti į I lygą. Taip pat nuspręsta I lygoje leisti komandoms registruoti  po 2 legionierius, kurie turėtų įnešti daugiau intrigų į žaidimą ir gal net pakeisti pirmenybių favoritų išsidėstymą turnyrinėje lentelėje.

I lygoje šiemet žais tik keturios komandos: BOBUTĖS PASKOLA, MEDVĖGALIS, LŪŠIS, ŠILALĖS AGRO. Kadangi po nuostatų aptarimo ŠILO komanda nusprendė pasitraukti ne tik iš I lygos, bet ir iš pirmenybių, todėl nuspręsta 2014 metų pirmenybių turnyrinėje lentelėje užėmusios žemesnę vietą komandos nebeperkelti į šios lygos gretas.

II lygoje rungtyniaus: RIMKAUS ŪKIS, ŠILALĖS SM-II, ŠILALĖS SM-I, DROBŪKŠČIAI, JŪRA, LAUKUVOS MOKSLEIVIS.

Dėl didelio Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazijos sporto salės užimtumo ir dėl pirmenybėse dalyvaujančių komandų dalyvavimo kitose varžybose (RKL, MML, MKL) tvarkaraštis bus sudarinėjamas tik dviem savaitėm. Pirmenybės vyks penktadieniais ir sekmadieniais. Pirmenybių nuostatai: 2015 m. Šilalės rajono krepšinio pirmenybių nuostatai.

2015-02-06 (penktadienis)

18.30   RIMKAUS ŪKIS – LAUKUVOS MOKSLEIVIS

20.00  ŠILALĖS SM-II – PAJŪRIO JŪRA

2015-02-08 (sekmadienis)

11.00   ŠILALĖS SM-I – DROBŪKŠČIAI

2015-02-13 (penktadienis)

18.30   RIMKAUS ŪKIS – JŪRA

20.00  BOBUTĖS PASKOLA – ŠILALĖS AGRO

 

Šilalės sporto mokykla